Geografie. Manual. Clasa a IV a

Geografie. Manual. Clasa a IV a - **
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeografie. Manual. Clasa a IV a
  • Autor: **
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: Geografie
  • Categoria: Clasa a IV-a
  • ISBN: 973-689-073-2
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 112
  • Format carte: 21x28 cm
Comanda acum "Geografie. Manual. Clasa a IV a - **" de pe libraria ishop la pretul de 12,60 lei
Descriere carte:
* Manualul de geografie pentru clasa a IV-a contine trei unitati de invatare riguros structurate, in care fiecare lectie este accesibila, interesanta, atractiva si, in acelasi timp, corecta din punctul de vedere al continutului stiintific.
* Manualul prezinta un echilibru intre achizitii si exercitii de consolidare, finalitatea acestora permitand asimilarea gradata, temeinica si activa a cunostintelor.
* Legatura cu realitatea apropiata se face prin tema practica indicata la finalul fiecarei lectii. Evaluarea se realizeaza atat dupa fiecare lectie, cat si la sfarsitul fiecarei unitati de invatare, punandu-se accent atat pe caracterul formativ, cat si informativ al cunostintelor.
* Textul lectiilor este sustinut cu convingere de ilustratii si harti.
* Tipurile de activitati propuse sunt diverse, numarandu-se frecvent invatarea prin cooperare si observarea (libera si dirijata) a realitatii inconjuratoare.
* Dupa fiecare unitate exista o pagina de evaluare. De asemenea, fiecare lectie contine doua rubrici fixe: Raspunde si rezolva si Lectura geografica.
* Prin realizarea unei stranse corelatii intre discipline care fac parte din aceeasi arie curriculara cu geografia, s-a dorit optimizarea procesului didactic propriu-zis.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geografie. Manual. Clasa a IV a
Cartea Geografie. Manual. Clasa a IV a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geografie. Manual. Clasa a IV a - **" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Caiet de geografie cls. a-IV-a - Celina Iordache , Viorela Anastasiu , Dan Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Celina Iordache , Viorela Anastasiu ,...
7,12 lei
Matematica - Manual, Clasa A Iv-a  - Stefan Pacearca,mariana Mogos Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Stefan Pacearca,mariana Mogos
19,00 lei
Limba si literatura romana. Manual. Clasa a IV a - Ciobanu Carmen; Dobra Sofia Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a IV-a
Ciobanu Carmen; Dobra Sofia
12,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a IV-aCarti recomandate din categoria Clasa a IV-a