Genomul Uman

Genomul Uman - GAVRILA Lucian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGenomul Uman
  • Autor: GAVRILA Lucian
  • Editura: All
  • Colectia: Biologie
  • Categoria: Genetica
  • ISBN: 973-571-476-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 560
  • Format carte:
Comanda acum "Genomul Uman - GAVRILA Lucian" de pe libraria ishop la pretul de 58,41 lei
Descriere carte:
Genomul uman este o adevarata enciclopedie, care prezinta aspectele moderne ale geneticii intr-un moment din istoria stiintelor cand aceasta disciplina a devenit dominanta secolului al XXI-lea. Este o monografie exclusiv pentru genomul uman, cu prezentarea tehnicilor de disectie moleculara a genomului, de secventiere a genelor umane in conditii normale si patologice. Sunt prezentate, de asemenea, mecanismele de diversificare a genomului uman si de evolutie a acestuia. Aspectele legate de geografia genica, de corelatie intre evolutia genelor si evolutia limbajului uman si de paleogenetica umana sunt prezentate pentru prima data intr-o lucrare romaneasca. Lucrarea se incheie cu o prezentare la nivelul anului 2004 a aspectelor principale legate de era genomicii. Autorul lucrarii, profesorul emerit Lucian Gavrila, s-a impus pe plan national si international printr-o bogata activitate stiintifica, prezentata in 200 de articole si 30 de monografii. Este presedintele Asociatiei Geneticienilor din Romania, reprezentantul Romaniei in Federatia Europeana de Genetica si in Federatia Internationala de Genetica. Este vicepresedinte al Comitetului Roman de Bioetica al Comisiei Nationale UNESCO si membru in comitetul de stiinta al aceleiasi comisii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Genomul Uman
Cartea Genomul Uman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Genomul Uman - GAVRILA Lucian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mic atlas de genetica - Aurora Mihail Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
Aurora Mihail
14,15 lei
Genetica versus bioetica - Vasile Astarastoae, Ortansa Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
Vasile Astarastoae, Ortansa Stoica
10,36 lei
Charles Darwin. Parintele Evolutionismului - BUICAN Denis, Trad. IAMBOR Mirela Urmatoarea carte recomandata din categoria Genetica
BUICAN Denis, Trad. IAMBOR Mirela
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GeneticaCarti recomandate din categoria Genetica