Garsoniera in centru

Garsoniera in centru - Antoaneta Zaharia
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGarsoniera in centru
Comanda acum "Garsoniera in centru - Antoaneta Zaharia" de pe libraria ishop la pretul de 17,57 lei
Descriere carte:
Prefata de Bogdan-Alexandru Stanescu. Esecul este tema centrala a cartii, esecul in dragoste, esecul unor prietenii – de aici, o scriitura „nevrotica”, de-a lungul careia personajul trage cu dintii de copilarie, in ciuda unei relative independente spre care pare sa tinda: garsoniera in centru este locul care ar asigura prelungirea spatiului infantil, al zimbetului bunicii (care apare doar ca moarte anuntata). O carte pe alocuri dura, un „strigat” foarte bine controlat stilistic de catre autoare, cu o structura ce subliniaza, prin aparent necontrolatul amalgam de sentimente, detasarea treptata de realitate a protagonistei. „Personajele sint trasate cu un penel abia inmuiat in vopsea, miscarile lor sint vazute ca prin vis, au ceva din viscozitatea onirica. Spuneti-le cum vreti, manechine, fantose, insa actiunile lor dau nastere unor reverberatii puternice in receptorul-narator. Ceea ce vrea Antoaneta Zaharia este chiar ceea ce-i reuseste in paginile Garsonierei : sa puna pe tava parerile ei despre modul in care a vazut lumea pina la o anumita virsta, intr-un interval al inocentei, si sa lase celor din jur un bilet de ramas-bun de la copilul care a fost.” (Bogdan-Alexandru Stanescu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Garsoniera in centru
Cartea Garsoniera in centru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Garsoniera in centru - Antoaneta Zaharia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Romania pitoreasca - Alexandru Vlahuta Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Alexandru Vlahuta
5,98 lei
Transatlantice - Georgescu Liviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Georgescu Liviu
15,00 lei
Trigrama Shakespeare - fictiuni speculative  - Cristian Tudor Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cristian Tudor Popescu
27,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana