Frantuzoaicele nu se ingrasa

Frantuzoaicele nu se ingrasa - Mireille Guiliano
Pret: 37,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFrantuzoaicele nu se ingrasa
Comanda acum "Frantuzoaicele nu se ingrasa - Mireille Guiliano" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
Stilata, convingatoare, isteata, amuzanta si oportuna: suprema carte nondieta, care ar putea sa va schimbe radical modul in care ganditi si traiti. Frantuzoaicele nu se ingrasa, dar savureaza painea si produsele de patiserie, vinul si mesele obisnuite, cu trei feluri. Dezvaluind secretele simple ale acestui "paradox frantuzesc" - cum de se bucura de mancare fara sa se ingrase si fara sa se imbolnaveasca - Mireille Guiliano ne ofera o abordare plina de farmec si de incredere asupra sanatatii si a modului de a manca. Folosind strategii simple, dar eficiente, si zeci de retete despre care ai putea sa juri ca te ingrasa, Mireille scoate la iveala ingredientele unei vieti sanatoase, de la remediul de urgenta constituit de supa magica de linte, pana la micile satisfactii zilnice. Punand accentul pe prospetime, diversitate, echilibru si mai ales placere, Mireille ne arata cum aproape oricine poate sa invete sa manance, sa bea si sa se miste ca o frantuzoaica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Frantuzoaicele nu se ingrasa
Cartea Frantuzoaicele nu se ingrasa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Frantuzoaicele nu se ingrasa - Mireille Guiliano" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de microbiologie clinica. Editia a III-a - Dumitru Buiuc, Marian Negut Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Dumitru Buiuc, Marian Negut
150,15 lei
Epidemiologie generala - Aurel Ivan Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina / Sanatate
Aurel Ivan
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina / SanatateCarti recomandate din categoria Medicina / Sanatate