Franceza rapida

Franceza rapida - Stephen Craig, Jean-Michel Ravier
Pret: 13,46 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFranceza rapida
Comanda acum "Franceza rapida - Stephen Craig, Jean-Michel Ravier" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Se spune ca "graba strica treaba". Si, de cele mai multe ori, vorbele astea se si adeveresc. Nu insa si atunci cand, chiar daca esti grabit, iti faci treaba cu metoda. Si chiar daca este vorba, ca acum, de limba franceza, iar tu habar nu ai "cu ce se mananca asa ceva". Stim, vacanta in strainatate bate la usa sau, cine stie, de-abia astepti sa te vezi cu partenerii straini, la ei acasa, pentru a pune la cale vreo afacere infloritoare. Pentru situatiile astea, dar si pentru celelalte, pe care le stii tu mai bine, iti intindem acum o mana de ajutor.
Da, grabeste-te, dar fa-o, cum ziceam, cu metoda, cu aceea recomandata de "Franceza rapida", care-ti garanteaza insusirea limbii asa, aproape pe nesimtite, intr-un manual concis, destinat celor ca tine, cu prea putin timp liber la dispozitie pentru a-l dedica unui studiu sistematic, cu "precizari gramaticale, vocabular de baza, exercitii si observatii" (Sectiunea A) si douazeci de lectii, cu un "vocabular organizat tematic" (hrana, locuinta, transport, sanatate) si alte "exercitii" (Sectiunea B). O trecere in revista a principalelor probleme gramaticale, tabele tematice cu elemente lexicale de baza si un vocabular german-roman, respectiv roman-german din completarea volumul, il fac chiar de neinlocuit pentru cei grabiti sa inregistreze progrese in stapanirea limbii germane, poate chiar de pus neaparat in valiza!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Franceza rapida
Cartea Franceza rapida in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Franceza rapida - Stephen Craig, Jean-Michel Ravier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul despre verbele franceze - Francoise Rullier-Theuret Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Francoise Rullier-Theuret
47,41 lei
Limba franceza. O noua metoda de gramatica  - Madalian Rusu, Ioana Rusu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Madalian Rusu, Ioana Rusu
14,44 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba FrancezaCarti recomandate din categoria Limba Franceza