Franceza practica

Franceza practica - Nicole Gandilhon, Sylviane Nouschi, Peter Vogelpoel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFranceza practica
Comanda acum "Franceza practica - Nicole Gandilhon, Sylviane Nouschi, Peter Vogelpoel" de pe libraria ishop la pretul de 22,78 lei
Descriere carte:
Adresandu-se celor aflati deja in posesia cunostintelor de baza ale limbii franceze, care doresc sa-si largeasca lexicul, sa se exprime fluent, folosind in plus si expresii specific frantuzesti, cartea le ofera 40 de instantanee ale vietii de zi cu zi din Franta, mai putin familiare unui strain, pe parcursul carora este pus accentul pe franceza autentica, vorbita in zilele noastre, folosind cu precadere un lexic si formule academice.
Fiecare dintre cele 40 de lectii este structurata in opt sectiuni: dialog; traducerea dialogului in limba romana; observatii asupra vocabularului, gramaticii si modului curent de folosire a expresiilor; doua secvente ale ambiantei vietii din Franta; expresii-tip, insotite de traduceri; un vocabular al cuvintelor noi folosite in dialog si cuvinte/expresii complementare, aferente subiectului; exercitii si solutii.
Volumul este completat de "instrumentar" grupat in sectiunea ANEXE (departamentele Frantei; indice de subiecte; indice de gramatica; indice de vocabular, cuprinzand vocabularul fiecarei lectii).



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Franceza practica
Cartea Franceza practica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Franceza practica - Nicole Gandilhon, Sylviane Nouschi, Peter Vogelpoel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gramatica limbii franceze prin exercitii - Marcel Saras, Mihai Stefanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Franceza
Marcel Saras, Mihai Stefanescu
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba FrancezaCarti recomandate din categoria Limba Franceza