Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management

Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management - John P. Kotter
Pret: 47,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roForta schimbarii. Cum difera leadershipul de management
Comanda acum "Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management - John P. Kotter" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Criticii care fac mare caz de aparitia liderilor carismatici care sa ii inlocuiasca pe asa-zisii administratori manipulativi ai corporatiilor americane nu ne spun anume ce inseamna, de fapt, leadershipul, sau, la drept vorbind, nici ce inseamna managementul.

John Kotter ajunge la concluzia ca, astazi, mii de companii sufera de un surplus de management si de un deficit de leadership, nu pentru ca managerilor le lipseste carisma, ci pentru ca prea putini directori executivi inteleg cu adevarat ce inseamna leadershipul si ce poate realiza. Fara o asemenea viziune, pana si celor mai capabili oameni le este dificil sa fie lideri eficienti si sa creeze culturile care sa ii ajute pe altii sa fie lideri la randul lor.

John Kotter demitizeaza conceptul de leadership si il diferentiaza complet de management. in acelasi timp, ofera noi reguli de orientare pentru liderii si managerii care incearca sa isi optimizeze relatiile si eficienta.
William H. Genge, Ketchum Communications, Inc.

Se aud multe ecouri, dar putine voci care scriu despre leadership si management in ziua de azi. John Kotter este una din aceste voci. Conceptele lui ofera noi perspective care isi ating tinta precis si eficient.
Irvine O. Hockaday, Hallmark Cards

Cea mai convingatoare si mai incisiva descriere a proceselor si structurilor de leadership pe care am citit-o vreodata.
Michael M. Lombardo, Centrul pentru Leadership Creativ

Cartea aceasta nu numai ca te instruieste, dar te si entuzias-meaza. Combinarea rezultatelor cercetarii cu studiile de caz este foarte eficienta.
Warren R. Wilhelm, Amoco Corporation

Intuitia lui Kotter este remarcabila. Forta Schimbarii va deveni lectura obligatorie pentru toti managerii nostri tineri.
Paul Fulton, Sara Lee Corporation



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management
Cartea Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Forta schimbarii. Cum difera leadershipul de management - John P. Kotter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul proiectelor - Aurelian Simionescu , Florian Buse , Nicolae Bud Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Aurelian Simionescu , Florian Buse , ...
47,50 lei
Mitul Managerului - Michael E. Gerber Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Michael E. Gerber
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management