Fise de individualizare a pedepsei

Fise de individualizare a pedepsei - Francisca-Maria Vasile, Lavinia Lefterache
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFise de individualizare a pedepsei
Comanda acum "Fise de individualizare a pedepsei - Francisca-Maria Vasile, Lavinia Lefterache" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata contine 21 de Fise de individualizare a pedepsei pentru infractiuni judecate in prima instanta de judecatorie sau tribunal (ucidere din culpa, omor simplu, omor calificat, omor deosebit de grav, furt, furt calificat, furturi pedepsite la plangere prealabila, talharie, inselaciune, luare de mita, trafic de influenta, trafic de droguri, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana avand in sange o imbibatie alcoolica peste 0,80g/l alcool pur si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice, parasirea locului accidentului, grup infractional organizat, infractiuni privind comertul electronic, accesul neautorizat la baze de date).

Fisele contin in notele de subsol textele corespunzatoare din Noul Cod penal, Legea nr. 286/2009, pentru a oferi o imagine asupra legii penale mai favorabile, respectiv asupra modului in care sunt modificate limitele de pedeapsa. Criteriile de individualizare sunt rezultatul sintezei jurisprudentei si reprezinta un instrument de lucru care are ca scop asigurarea previzibilitatii jurisprudentei si motivarea consecventa a sanctiunilor alese. Fisele contin atat criterii de individualizare a pedepsei, cat si fractii de liberare conditionata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fise de individualizare a pedepsei
Cartea Fise de individualizare a pedepsei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fise de individualizare a pedepsei - Francisca-Maria Vasile, Lavinia Lefterache" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fundamentul Pedepsei. Teorii Moderne - Rotaru Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Rotaru Cristina
31,61 lei
Drept penal roman. Partea generala - Contine in extras Partea generala din  Noul Cod penal - Editia a VIII-a, revazuta si adaugita - Constantin Mitrache, Cristian Mitrache Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Constantin Mitrache, Cristian Mitrache
65,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal