Finalizarea!

Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFinalizarea!
Comanda acum "Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Finalizarea nu este doar cea mai importanta problema cu care se confrunta afacerile in ziua de azi; este un concept pe care nimeni nu l-a explicat vreodata in mod satisfacator.
Cand spun finalizare, oamenii se gandesc la partea tactica a unei afaceri, la ceva ce liderii deleaga, in timp ce ei fac eforturi sa perceapa problemele "mai semnificative". Aceasta idee este complet gresita. Finalizarea nu inseamna doar tactici de lucru: este o disciplina si un sistem. Trebuie sadita in strategia companiei, in obiectivele si cultura ei. Iar liderul organizatiei trebuie sa fie extrem de implicat in procesul de finalizare. Nu poate delega ceva ce tine strict de el.
Mai mult, nu poate delega componenta esentiala a procesului de finalizare: alegerea oamenilor potriviti pentru posturile potrivite. Resursele umane sunt definitorii pentru orice organizatie care aspira la succes.
Iata motivul pentru care aceasta carte este bine-venita. Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezinta un set specific de comportamente si tehnici de care o companie are nevoie pentru a obtine un avantaj competitiv. Este o disciplina prin ea insasi. Disciplina decisiva ce ii asigura oricarui lider succesul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Finalizarea!
Cartea Finalizarea! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Finalizarea! - Larry Bossidy, Ram Charan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
INAINTE DE A DEMISIONA - 10 lectii de viata autentica pentru orice intreprinzator - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
Bani si succes prin relatii - Alfred J. Kremer Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Alfred J. Kremer
15,53 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri