Fidel Castro: biografie pe doua voci

Fidel Castro: biografie pe doua voci - Ignacio Ramonet
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFidel Castro: biografie pe doua voci
Comanda acum "Fidel Castro: biografie pe doua voci - Ignacio Ramonet" de pe libraria ishop la pretul de 53,20 lei
Descriere carte:
"Pentru multi - si chiar in sanul stangii - Cuba trezeste astazi suspiciuni, critici si ostilitate. Chiar daca in America Latina Revolutia cubaneza continua sa provoace entuziasm in miscarile sociale si in randul multor intelectuali, in Europa este obiectul controverselor. O tema pasionanta care fragmenteaza si desparte. Este din ce in ce mai dificil sa intalnesti pe cineva - in favoarea sau impotriva Revolutiei cubaneze - care, in clipa in care trebuie sa traga o concluzie, sa reuseasca sa aiba o parere calma si lipsita de patima" spune autorul acestui impresionant interviu desfasurat in mai multe reprize, pe parcursul a peste 1 500 de ore.

Daca in America, in randul intelectualilor, parerile au fost si sunt tot mai divergente in privinta atitudinii politice fata de Fidel Castro si fata de intrarea Cubei sub influenta Rusiei, este interesant de vazut cum va reactiona cititorul din Romania, care a trait atat "reeducarea comunista cat si edificarea omului nou", precum si Revolutia din '89.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fidel Castro: biografie pe doua voci
Cartea Fidel Castro: biografie pe doua voci in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fidel Castro: biografie pe doua voci - Ignacio Ramonet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele Mai Frumoase Amintiri - Francoise Sagan Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Francoise Sagan
21,75 lei
Modigliani - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
***
49,90 lei
Memorii politice (1921-1938) - Grigore Trancu-Iasi Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Grigore Trancu-Iasi
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica