Femeile, alimentatia si Dumnezeu

Femeile, alimentatia si Dumnezeu - Geneen Roth
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeile, alimentatia si Dumnezeu
Comanda acum "Femeile, alimentatia si Dumnezeu - Geneen Roth" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:

O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

Indiferent cat de sofisticat sau de simplu te consideri, cat de bogat sau de sarac esti, cat de intelept doresti sa pari, felul in care mananci spune totul despre tine.

Dupa ce a studiat, a predat si a scris timp de trei decenii despre obsesia fata de hrana si alimentatie, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adauga o dimensiune noua operei sale prin publicarea cartii Femeile, alimentatia si Dumnezeu. Ea porneste de la un concept nou: felul in care mananci este inseparabil de convingerile tale legate de tine insuti si de viata pe care o traiesti. Relatia ta cu hrana oglindeste perfect ceea ce simti despre iubire, teama, manie, menire, transformare si chiar despre Dumnezeu.

Lucrare fundamentala, valabila in orice epoca, Femeile, alimentatia si Dumnezeu iti va demonstra ca transcenderea obsesiilor alimentare reprezinta un proces care te poate conduce in profunzimile sufletului si spiritului tau, pana in centrul stralucitor al fiintei tale.

"La varsta de 45 de ani, ma luptam deja de 20 de ani cu bulimia si cu anorexia. Daca as fi putut citi atunci Femeile, alimentatia si Dumnezeu... m-ar fi ajutat enorm." - Jane Fonda, intr-un interviu afisat pe site-ul lemondrop.com

"Geneen Roth da lovitura! Femeile, alimentatia si Dumnezeu este o carte absolut uluitoare. Revelatiile pe care le contine iti pot schimba fundamental viata." - Christiane Northrup, doctor in medicina, specialista in obstetrica-ginecologie si autoare a cartilor Corpul femeii, Intelepciunea femeii si Intelepciunea menopauzei



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeile, alimentatia si Dumnezeu
Cartea Femeile, alimentatia si Dumnezeu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeile, alimentatia si Dumnezeu - Geneen Roth" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
DIETETICA DIABETICULUI - Dr. I. Bordea Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Dr. I. Bordea
20,71 lei
Ospat la masa Domnului - Don Colbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Don Colbert
10,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie