Femeia inteleapta

Femeia inteleapta - Christian Jacq
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeia inteleapta
Comanda acum "Femeia inteleapta - Christian Jacq" de pe libraria ishop la pretul de 26,59 lei
Descriere carte:
De la moartea lui Ramses cel Mare, asupra artizanilor din Locasul Adevarului se abat vremuri grele. Cine poate sti daca noul faraon va dori sa continue opera tatalui sau si sa asigure protectie cetatii secrete? Mai ales ca acum satul se afla in pericol, in ciuda vigilentei de care da dovada clara, devenita "Femeia inteleapta". Nefer cel Tacut este acuzat de savarsirea unor fapte rele si de tiranie. Satul nu mai primeste hrana si apa ca de obicei, rezerva de metale pretioase scade, desi paza este stricta, iar, la granite,trupe inamice ameninta capitala celor doua regate. Furturi, crime, inundatii, vraji, nimic nu-i cruta pe eroii acestei aventuri care are loc in Egiptul legendar recreat cu un talent incontestabil de Christian Jacq. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeia inteleapta
Cartea Femeia inteleapta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeia inteleapta - Christian Jacq" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Faraonul (vol. I+ii)  - PRUS Boleslaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
PRUS Boleslaw
31,41 lei
Ramses. Vol.5: La Umbra Arborelui De Acacia - JACQ Christian, Trad. URIAN Liliana Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
JACQ Christian, Trad. URIAN Liliana
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric