Femei secerate

Femei secerate - Desproges Pierre
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemei secerate
Comanda acum "Femei secerate - Desproges Pierre" de pe libraria ishop la pretul de 15,30 lei
Descriere carte:
Umor negru, acid - iata o carte care, la fel ca autorul ei, ramane inclasabila. Ea incepe ca un roman politist. Mai multe femei din C?rillac, un targusor oarecare, sunt gasite asasinate, fara ca politia sa identifice vreun mobil sau vreun indiciu, fara sa contureze un cat de mic cerc de suspecti. E momentul cand intra in scena doctorul Rouchon. Acesta trece prin viata invaluit in aburii unei filozofii etilice, dar este singurul care incearca sa gaseasca o pista.Numai ca asta inseamna plonjonul intr-un univers mai mult fantastic decat stiintific, unde putine lucruri mai sunt ceea ce par. Intriga abunda in intorsaturi amuzante si in rezolvari neasteptate. Arhitect al anarhiei, Pierre Desproges porneste pe urmele lui Audiard sau Brassens si construieste o lume pe dos. Un spatiu in care poti sa te amuzi cand calci (la propriu) pe cadavre si in care, spre deosebire de viata reala, femeile sunt cele care cad la picioarele barbatilor. Insa cad, cum spune titlul, secerate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femei secerate
Cartea Femei secerate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femei secerate - Desproges Pierre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Moda Psycho - Ambre Bartok Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Ambre Bartok
25,65 lei
Calatorie pana la capatul camerei - Fischer Tibor Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Fischer Tibor
19,80 lei
Tara lu' papura voua - Danut Ungureanu, Anca Vahnovan Si Grupul Voua! Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Danut Ungureanu, Anca Vahnovan Si Gru...
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor