Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush

Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush - Robert Draper
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush
  • Autor: Robert Draper
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Politica
  • ISBN: 978-973-669-551-3
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 528
  • Format carte: 13,5?21,5 cm
Comanda acum "Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush - Robert Draper" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
O carte fascinanta. Fara umbra de indoiala prezinta cititorului un portret intim al personalitatii
presedintelui si al felului in care aceasta ii influenteaza deciziile.
The New York Times

Corespondent vreme de un deceniu al revistei GQ, Robert Draper s-a remarcat si ca editor senior al mensualului Texas Monthly. Momentan traieste la Washington D.C. Este autorul unui roman, Hadrian?s Walls, si al biografiei Rolling Stone Magazine: The Uncensored History.

In aceasta ambitioasa lucrare, Robert Draper ne poarta prin Casa Alba locuita de Bush, descriind un amanuntit tablou al unui deceniu tumultuos si al unei administratii incercate. Fiecare pagina abunda in scene, anecdote si dialoguri care ii vor surprinde si pe cei care il stiu de multa vreme pe George W. Bush.
Admiratorii presedintelui american, ca si tot mai numerosii sai detractori, vor gasi multe lucruri interesante la acest om care a intors foaia in politica.

Incepem cu un pranz emblematic la Casa Alba, unde presedintele, iritat, mestecand hot-dog, cedeaza cu greu curiozitatii reporterului, texan ca si el, care intelege foarte bine argoul extrem de des intalnit in aceasta administratie.
Ne intoarcem la alegerile preliminare din 2000, in care caracterul candidatului si, mai mult, viitorul Partidului Republican s-au calit in batalia fierbinte din Carolina de Sud cu senatorul John McCain. Continuam apoi participand indeaproape la dezordinea si discursurile de dupa atacurile din 11 septembrie, apoi la firavele incercari de a furniza electricitate unui Bagdad cufundat in bezna, dar si la momentele mai mult sau mai putin importante ale realegerii din 2004, cu uimitoarea si ineficienta incercare de a ?cheltui capitalul electoral? reformand sistemul de asigurari sociale, la inepta reactie in fata uraganului Katrina si la tot mai controversatul razboi din Irak.

Cu toate ca temele pot parea familiare, detaliile si povestea ?din interior? alcatuiesc un reportaj inedit chiar si pentru cel mai avid consumator de media.
In toiul acestei administratii foarte reticente fata de presa, Robert Draper a infaptuit un mic miracol: a batut la toate usile potrivite, devenind primul autor care pune pe hartie o istorie a mandatelor lui Bush. Facand acest lucru, el ne permite sa fim martori apropiati ai faptelor unui presedinte hotarat sa faca lucruri marete, un presedinte care si-a pastrat optimismul in fata unei nepopularitati uneori aspre si care a facut fata situatiei istorice a timpului sau fara sovaire.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush
Cartea Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fara umbra de indoiala - Presedintia lui George W. Bush - Robert Draper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre Contractul Social - Jean-Jacques Rousseau Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Jean-Jacques Rousseau
21,75 lei
Conditiile libertatii - Ernest Gellner Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Ernest Gellner
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica