FISH! Traieste-ti piata!

FISH! Traieste-ti piata! - Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFISH! Traieste-ti piata!
Comanda acum "FISH! Traieste-ti piata! - Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Printre problemele cele mai arzatoare ale unei firme se numara inertia si lipsa de entuziasm a angajatilor, ne spun autorii acestei carti. La fel de adevarat este faptul ca fiecare dintre noi isi doreste mai multa energie, pasiune si o atitudine pozitiva fata de munca de zi cu zi. Un mediu in care oamenii sunt cu adevarat implicati in ceea ce fac si stabilesc relatii trainice cu colegii si cu clientii ne ofera satisfactii si ne da dorinta de a progresa. Este in primul rand o carte despre ridicarea moralului ori despre motivarea oamenilor, dar ne vorbeste si despre viata, despre relatiile noastre cu familia, cu prietenii si chiar cu oamenii intalniti intamplator. Volumul se adreseaza tuturor celor care doresc sa schimbe ceva la locul lor de munca. Sunt prezentate, in mod inteligent si antrenant, patru principii extrem de importante care stau la baza succesului unei firme, indiferent de domeniul de activitate. Lectiile de afaceri pe care le regasim in acest volum vor reprezenta cu siguranta un pas inainte pentru orice firma ce va face efortul sa le puna in practica.

Dr. Stephen C. Lundin este cineast, absolvent al unei scoli de afaceri si conferentiar. El conduce cateva seminarii la Institutul de Management si este directorul Institutului de Creatie si Inovatie din cadrul Universitatii St. Thomas din Minneapolis.

Harry Paul este in prezent vicepresedinte al companiilor Ken Blanchard, unde coordoneaza proiectele speciale si programul de cursuri din cadrul firmei. Traieste in California.

John Christensen este cineast, a obtinut numeroase premii si locuieste in Minneapolis. In prezent, este director general la ChartHouse Learning Corporation, fiind principalul producator al filmelor educationale ale firmei, inclusiv Fish! - caseta video care a fost preluata de mii de corporatii din intreaga America si care sta la baza acestei carti.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre FISH! Traieste-ti piata!
Cartea FISH! Traieste-ti piata! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "FISH! Traieste-ti piata! - Stephen C. Lundin, Harry Paul, John Christensen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
INAINTE DE A DEMISIONA - 10 lectii de viata autentica pentru orice intreprinzator - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
Comunicare si negociere in afaceri - Stefan Prutianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Stefan Prutianu
0,00 lei
Despre concurenta -  Michael Porter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Michael Porter
55,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri