Exercitii pentru fericire

Exercitii pentru fericire - Adriana Petrescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExercitii pentru fericire
Comanda acum "Exercitii pentru fericire - Adriana Petrescu" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Cartea aceasta nu isi propune sa schimbe vieti. Ca sa se intample asta, TU trebuie sa-ti doresti schimbarea. Zilnic intalnesc oameni care vor sa fie fericiti, dar nu fac nimic pentru asta. A fi fericit fara sa faci zilnic pasi marunti in a da la o parte balastul social, este imposibil. Am uitat sa zambim, am uitat sa ne relaxam si traim cu iluzia ca la un moment dat, toate grijile fiind rezolvate, fericirea va veni ca un dar suprem. Ea nu va veni niciodata, asta pentru ca fericirea este parte din noi, ea trebuie doar redescoperita.

Asta este misiunea cartii pe care tocmai ai cumparat-o, sa iti povesteasca despre fericire. Sa iti aduca aminte despre cum era cand simteai ca toata lumea iti apartine si nimic nu te poate opri din drumul tau.

Pagina cu pagina, vei redescoperi lumea in care traiesti, care poate nu te mai bucura demult, si solutii simple care iti sunt la indemana.

Primul pas catre fericire l-ai realizat. Ti-a atras atentia aceasa carte, asta inseamna ca vrei sa schimbi ceva. Cartea este a ta acum si tot ce iti mai ramane de facut este sa iti faci exercitiile constiincios.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Exercitii pentru fericire
Cartea Exercitii pentru fericire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Exercitii pentru fericire - Adriana Petrescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anotimpurile VIetii - Jim Rohn Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala