Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B

Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B - Sorina Danaila, Corina Ungurean, Liliana Rusu, Mira-Maria Cucinschi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roExamenele DELF/ DALF, nivelurile A si B
Comanda acum "Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B - Sorina Danaila, Corina Ungurean, Liliana Rusu, Mira-Maria Cucinschi" de pe libraria ishop la pretul de 42,70 lei
Descriere carte:
Cea mai eficienta metoda de pregatire pentru examenele DELF (Diplome d’Etudes en Langue Francaise), DALF (Diplome Approfondi de Langue Francaise). Cartea ofera informatii generale despre cele patru niveluri de competenta de baza – A1, A2, B1, B2 – si propune activitati asemanatoare celor din testele oficiale. Pe linga cheia exercitiilor de intelegere scrisa si orala (care se regasesc pe CD, in lectura unor nativi francezi si belgieni), cei interesati vor gasi modele de texte corespunzatoare diferitelor niveluri de competenta, strategii de abordare a anumitor probe, precum si indicatii cu privire la capcanele ce trebuie evitate. In partea a doua se propune un grupaj de teste de evaluare a celor patru competente, dupa modelul celor concepute de CIEP Sevres, singurul for abilitat pentru coordonarea examenelor DELF.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B
Cartea Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Examenele DELF/ DALF, nivelurile A si B - Sorina Danaila, Corina Ungurean, Liliana Rusu, Mira-Maria Cucinschi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
A Dictionary Of Synonyms - SLAPAC Alina Urmatoarea carte recomandata din categoria Limbi straine
SLAPAC Alina
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine