Evanghelia pierduta a lui Iuda

Evanghelia pierduta a lui Iuda - Bart D. Ehrman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvanghelia pierduta a lui Iuda
  • Autor: Bart D. Ehrman
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Religie
  • ISBN: 978-973-50-2449-9
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 332
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Evanghelia pierduta a lui Iuda - Bart D. Ehrman" de pe libraria ishop la pretul de 34,20 lei
Descriere carte:
De-a lungul traditiei crestine, Iuda a fost infatisat drept marul putred din cosul apostolic. Nicaieri in traditia crestina nu a fost tratat cu bunavointa. Pana acum. In Evanghelia pierduta a lui Iuda, protagonistul ... este singurul dintre ucenici care l-a inteles pe Isus. Doar Iuda a intrezarit adevarul. De aceea, numai lui i-a daruit Isus revelatia... "Evanghelia pierduta a lui Iuda e o carte slefuita ca o bijuterie. Inteligenta, vie, accesibila oricui, ea ofera o perspectiva stralucita asupra cercetarii stiintifice a uneia dintre cele mai surprinzatoare evanghelii din lumea Bisericii timpurii. Este o lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Iuda si Evanghelia lui Iuda." ( Profesor Marvin Meyer, Catedra de studii crestine, Chapman University )

Bart D. Ehrman este seful Departamentului de studii de religie din cadrul North Carolina University, Chapel Hill. si-a facut studiile de masterat si doctorat la Princeton Theological Seminary, unde a absolvit, in 1985, magna cum laude. Pe langa articole, antologii si recenzii,a publicat numeroase lucrari avand ca teme interpretarea Noului Testament, istoria crestinismului timpuriu, ortodoxia si erezia, formarea canonului sau diferitele perspective asupra lui Isus ca personaj istoric.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evanghelia pierduta a lui Iuda
Cartea Evanghelia pierduta a lui Iuda in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evanghelia pierduta a lui Iuda - Bart D. Ehrman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pelerinul rus - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
***
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie