Evanghelia lui Iuda

Evanghelia lui Iuda  - Roberto Pazzi
Pret: 21,37 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvanghelia lui Iuda
Comanda acum "Evanghelia lui Iuda  - Roberto Pazzi" de pe libraria ishop la pretul de 21,37 lei
Descriere carte:
Remarcabil poet si prozator, Roberto Pazzi s-a afirmat drept unul dintre cei mai importanti scriitori italieni ai ultimului sfert de veac. Volumele de versuri si romanele sale se bucura de o larga audienta de public si de critica, in Italia si in strainatate, fiind incununate cu distinctii dintre cele mai prestigioase si traduse in peste 20 de limbi.

In ciuda titlului sobru, de exegeza stiintifica, Evanghelia lui Iuda se citeste cu sufletul la gura, marcand o adevarata redescoperire a bucuriei lecturii. Subtil cunoscator al istoriei si mitologiei, scriitorul se dovedeste un fin cunoscator al psihologiei cititorului, al carui interes trebuie sa ramana treaz pe parcursul naratiunii. Un roman istoric, o cronica de moravuri, o sarada religioasa, acestea (si altele inca) sunt tot atatea ipostaze sub care "Evanghelia lui Iuda" ni se infatiseaza. Reusita rezida tocmai in virtuozitatea autorului de a cumpani ingredientele, topindu-le cu mestesug in fluxul naratiunii, opera astfel rezultata inscriindu-se undeva intre "Memoriile lui Hadrian" si "Numele trandafirului", cu accente din Borges sau Eliade.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evanghelia lui Iuda
Cartea Evanghelia lui Iuda  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evanghelia lui Iuda - Roberto Pazzi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Soare si otel - Yukio Mishima Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Yukio Mishima
17,10 lei
Sfarsit de capitol. Vol.1  -  In asteptare - John Galsworthy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Galsworthy
18,90 lei
Castelul de nisip - Iris Murdoch Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Iris Murdoch
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala