Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011

Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011 - Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEvaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011
Comanda acum "Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011 - Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Aceasta carte se adreseaza in primul rand elevilor de liceu care se pregatesc pentru sustinerea examenului de bacalaureat, oferind o prezentare detaliata a notiunilor necesare sustinerii probei de evaluare a competentelor digitale. Modul in care este organizata, forma de prezentare a informatiei, printr-o abordare vizuala, pas cu pas, bazata pe exemple si pe o cantitate impresionanta de ilustratii, ofera cititorilor un bun sprijin in pregatirea pentru examen. Comentariile sunt concise si directe, iar explicatiile cu privire la notiunile care trebuie asimilate sunt expuse clar si organizat.

Volumul reprezinta un instrument facil, proiectat sa inlesneasca dobandirea notiunilor de baza, fiind structurat pe baza competentelor care urmeaza a fi evaluate: utilizarea computerului si organizarea fisierelor; editoare de texte; informatie si comunicare; concepte de baza ale Tehnologiei Informatiei (IT); editoare de calcul tabelar; baze de date; prezentari. Profesorii vor putea folosi la randul lor acest nou instrument didactic la orele dedicate in mod special pregatirii examenului de bacalaureat, pentru eventuale testari partiale sau simulari ale probei de examen. Cartea poate constitui un bun ajutor si pentru cei care doresc sa dobandeasca cele mai importante notiuni legate de utilizarea calculatorului, atat de necesare intr-o societate puternic informatizata, in care computerul joaca un rol foarte important.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011
Cartea Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2011 - Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
LIMBA ENGLEZA. BACALAUREAT 2012 - Ileana Leca, Alexandru Faciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bacalaureat
Ileana Leca, Alexandru Faciu
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BacalaureatCarti recomandate din categoria Bacalaureat