Eu plec

Eu plec - Jean Echenoz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEu plec
Comanda acum "Eu plec - Jean Echenoz" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"Eu plec" sunt primele cuvinte rostite de personajul central al romanului lui Jean Echenoz, care a hotarat sa-si paraseasca nevasta. Sunt si ultimele cuvinte ale romanului, rostite de acelasi personaj dupa un an de rataciri si aventuri, cand se intoarce, cu inima zdrobita, sa revada fostul domiciliu conjugal in care acum locuieste altcineva. Cercul se inchide, revolutia se incheie: personajul n-a facut decat sa mai imbatraneasca putin. A trait aventuri care pot fi numite palpitante, din moment ce a suferit dereglari cardiace, a mers pana aproape de Polul Nord, ca sa recupereze niste capodopere de arta veche inuita, a furat si a fost furat, a escrocat si a fost escrocat, a sedus si a fost sedus - intr-un cuvant, a trait.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Eu plec
Cartea Eu plec in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Eu plec - Jean Echenoz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Barbatul-cutie - Kobo Abe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kobo Abe
23,70 lei
Ratiune si simtire - Jane Austen Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jane Austen
33,25 lei
Gandurile trandave ale unui pierde-vara - Jerome K.jerome Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jerome K.jerome
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala