Esenta realizarii Sinelui

Esenta realizarii Sinelui - Swami Kriyananda (j. Donald Walters)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsenta realizarii Sinelui
Comanda acum "Esenta realizarii Sinelui - Swami Kriyananda (j. Donald Walters)" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
   "Realizarea Sinelui este cunoasterea tuturor partilor corpului, mintii, sufletului, pe care acum le ai in posesie din regatul lui Dumnezeu; inseamna ca nu trebuie sa te rogi ca sa vina la tine; ca omniprezenta lui Dumnezeu este omniprezenta ta; si ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti imbunatatesti cunoasterea."?

  "Traieste in acesta lume ca un oaspete. Aceasta nu este adevarata ta casa. Documentele casei in care locuiesti pot avea numele tau, dar a cui era inainte ca tu s-o cumperi? Cui ii va apartine dupa ce vei muri? Este doar un han la margine de drum, un scurt popas in lunga calatorie spre casa ta in Dumnezeu."?

  "Adevaratul scop al vietii este sa-L cunoastem pe Dumnezeu. Tentatiile lumesti ti-au fost date pentru a te ajuta sa faci diferenta: preferi sa simti placeri, sau Il vei alege pe Dumnezeu? Placerile par ispititoare la inceput, dar daca le alegi pe ele, mai devreme sau mai tarziu vei fi prins in probleme si dificultati nesfarsite.

  "Pierderea sanatatii, a pacii mintii si a fericirii sunt efectele fiecarui om care se afunda in ispita placerilor. Pe de alta parte, bucuria infinita este vesnic a ta odata ce L-ai descoperit pe Dumnezeu.

  "Fiecare fiinta umana va invata la un moment dat aceasta mareata lectie a vietii."?

  "Trezeste-te! inainte ca visul tau despre viata sa se piarda in infinit. Atunci cand acest corp moare, unde va fi familia ta? Casa ta? Banii tai? Nu esti corpul tau. Corpul este numai o farfurie ce ti-a fost data ca sa poti manca din ea la masa Spiritului."?

  "De ce sa nu inveti aceste lectii esentiale inainte de a muri? De ce sa astepti? Nu te lega de limitarile constiintei umane, in schimb adu-ti aminte de vastitatea Spiritului din interior."?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esenta realizarii Sinelui
Cartea Esenta realizarii Sinelui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esenta realizarii Sinelui - Swami Kriyananda (j. Donald Walters)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia desenului la copil - Philippe Wallon, Anne Cambier, Dominique Engelhart Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Philippe Wallon, Anne Cambier, Domini...
33,25 lei
Despre sinucidere - Maggie Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Maggie Helen
11,40 lei
Gindirea sociala. Perspective fundamentale si cercetari aplicate - Michel-Louis Rouquette (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Michel-Louis Rouquette (coordonator)
25,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie