Esenta raului

Esenta raului - Greg Iles
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsenta raului
Comanda acum "Esenta raului - Greg Iles" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:
Cand dragostea dispare, si dispare de tot, ce ramane de facut? La orizont se poate prefigura un divort, asta in cazul in care nu ti se propune o afacere sinistra pentru a iesi dintr-o casnicie cu mainile curate si buzunarele intacte. Lumea lui Alex Morse, specialista FBI in negocierea de ostatici, este data peste cap. In vreme ce mama ei, bolnava de cancer, zace intr-un spital, Alex este chemata in Jackson, orasul natal, unde iubita ei sora tocmai a suferit un atac cerebral. Cu cateva clipe inainte sa moara, ii sopteste ca sotul ei, un dezvoltator imobiliar bogat, este cel care a adus-o in aceasta stare. Strangand dovezi referitoare la acuzatiile surorii ei, Alex se aliaza cu un doctor tanar, a carui sotie bogata, sexy si plictisita ? nu neaparat in aceasta ordine ? i-a pus gand rau si l-a condamnat prin urmare la o moarte sigura. Actionand fara aprobarea FBI-ului, se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a elucida misterul care invaluie un sir de morti premature si pentru a-l salva pe tanarul doctor. Cei care, mai degraba, isi pot privi partenerul de viata murind in chinuri groaznice, in loc sa plateasca costurile unui divort, sunt aceia care cunosc esenta raului.
"Thriller in adevaratul sens al cuvantului! Perfect credibil. Terifiant. O conspiratie in cautarea crimei perfecte si un agent FBI decis sa lupte pana la capat pentru a dezvalui esenta raului. Un roman care investigheaza latura intunecata a naturii umane scris de un maestru al suspansului si al rasturnarilor de situatie." George Arion

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esenta raului
Cartea Esenta raului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esenta raului - Greg Iles" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eu ucid - Giorgio Faletti Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Giorgio Faletti
31,34 lei
Cheia lui Solomon. Proiectul Codis  - R. Douglas Weber Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
R. Douglas Weber
42,66 lei
Erori judiciare - Scott Turow Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Scott Turow
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans