Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat

Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat - Donald Keough
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEsecul in afaceri. 10 reguli de urmat
Comanda acum "Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat - Donald Keough" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Sunt tot mai multi cei dornici sa ne ofere retete ale succesului in afaceri. Incepand de la antrenori de fotbal, fosti directori generali si pana la psihologi si consilieri externi, acesti guru care ne vorbesc despre succes sunt peste tot. Dar nici unul nu ne poate oferi vreo garantie a succesului. Pe de alta parte, nu se poate spune acelasi lucru despre esec. Esecul este simplu. De fapt, exista zece greseli grave pe care companiile si oamenii le comit fara incetare si care duc in mod inevitabil la esec. Printre acestea se numara cateva reguli pe care te poti oricand ?bizui": nu mai risca, fii inflexibil, asuma-ti infailibilitatea, increde-te pe deplin in experti si teme-te de viitor. Daca vrei sa eviti capcanele care ameninta in permanenta companiile si pe cei care le conduc, citeste acest ?ghid al esecului", plin de umor, adresat liderilor de pretutindeni, dar si celor interesati de secretele pierderii sau castigului in afaceri. DONALD R. KEOUGH (n. 1927) a fost presedinte si director general al Companiei Coca-Cola, din 1981 pana in 1993. A fost reales director al companiei in 2004. A activat in multe consilii de administratie, printre care cele de la Berkshire Hathaway, McDonald's si The Washington Post Company. Este considerat o personalitate a business world-ului american.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat
Cartea Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat - Donald Keough" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calea Gallup. Economia Emotionala. <br />calea Sigura Catre Success - Dr.Curt Coffman. Dr.Gabriel Gonzalez - Molina Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Dr.Curt Coffman. Dr.Gabriel Gonzalez ...
26,00 lei
Gandeste bogat ca sa fii bogat - Larry John Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Larry John
13,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri