Engleza in 20 de pasi (carte cu cd)

Engleza in 20 de pasi (carte cu cd)  - Ioana Zirra, Mihaela Doaga, A. Popescu, A. Popescu
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEngleza in 20 de pasi (carte cu cd)
Comanda acum "Engleza in 20 de pasi (carte cu cd)  - Ioana Zirra, Mihaela Doaga, A. Popescu, A. Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Engleza in 20 de pasi nu e doar un curs de invatare a unei limbi straine, ci si o carte care vorbeste pe limba unei generatii. O poveste cu si despre adolescenti, care se petrece atat in Londra   zilelor noastre, cat si in universul fantasy, atat de indragit de ei, constituie pretextul pentru subiectele de conversatie care acopera cele mai importante arii semantice ale vocabularului fundamental, prezentate intr-o maniera interesanta, care favorizeaza invatarea prin descoperire.

Dialogurile se deruleaza firesc intr-o engleza expresiva, moderna, tocmai aceea pe care orice cursant doreste sa o deprinda pentru a o folosi in situatii variate de comunicare. La gramatica, problemele teoretice sunt insotite de exemple si exercitii ingenioase, care fac truda invatarii mai placuta.   Cartea este insotita de un CD audio care reproduce textele celor 20 de unitati ale cursului.

Practica si creativa, cartea reuseste sa fie, asa cum sugereaza subtitlul, o "scurtatura" care ne va duce cu 20 de pasi mai aproape de cunoasterea limbii engleze.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Engleza in 20 de pasi (carte cu cd)
Cartea Engleza in 20 de pasi (carte cu cd)  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Engleza in 20 de pasi (carte cu cd) - Ioana Zirra, Mihaela Doaga, A. Popescu, A. Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Yazoo 4 Activity Book + CDROM - Jeanne Parett , Charlotte Covil Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Jeanne Parett , Charlotte Covil
30,95 lei
Round-Up 2 Student Book 3rd. Edition - Virginia Evans Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Virginia Evans
25,08 lei
Backpack Gold 4 Teachers Book - Mario Herrera , Diane Pinkley Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Mario Herrera , Diane Pinkley
68,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza