Emotiile distructive

Emotiile distructive - Dialog stiintific cu DALAI LAMA consemnat de Daniel Goleman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEmotiile distructive
Comanda acum "Emotiile distructive - Dialog stiintific cu DALAI LAMA consemnat de Daniel Goleman" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
HITLER, Stalin, Ceausescu, 11 septembrie 2001, crimele si violurile pe care le vedem la jurnalele de stiri oameni impotriva oamenilor si fapte impotriva umanitatii. Toate acestea au radacini comune: ura, mania, furia, emotiile distructive.
Ce sunt aceste emotii? De unde au atata forta? Pot fi controlate, contracarate? Pot fi explicate, studiate? Iata intrebari la care, de-alungul timpului, s-a raspuns din diverse perspective: religioase, filozofice, stiintifice. Astazi, pentru binele umanitatii, pentru binele nostru, avem nevoie de solutii.Cartea de fata relateaza o intalnire intre stiinta si spiritualitate,intre specialisti de renume, care studiaza creierul si comportamentul uman, si gandirea budista, care a explorat lumea interioara timp de milenii cu o extraordinara rigurozitate.Pentru a ajunge la virusul emotiilor distructive trebuie sa incepem prin a ne imuniza impotriva haosului interior al sentimentelor. Aveti acum in mana antidotul acestui virus, cateva din solutiile pentru atingerea echilibrului interior si a seninatatii, cateva elemente ale educatiei emotionale care va pot permite sa va controlati emotiile distructive, in loc sa le permiteti sa va contoleze viata.
Hraniti-va spiritul cu acest dialog stiintific, o confruntare de ideipe care autorul o numeste, pe buna dreptate, festin intelectual.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Emotiile distructive
Cartea Emotiile distructive in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Emotiile distructive - Dialog stiintific cu DALAI LAMA consemnat de Daniel Goleman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spinoza - Scruton Roger Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Scruton Roger
11,70 lei
Filosofia politica a lui Aristotel - Vasile Musca, Alexander Baumgarten Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Vasile Musca, Alexander Baumgarten
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie