Emmanuelle

Emmanuelle - Emmanuelle Arsan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEmmanuelle
Comanda acum "Emmanuelle - Emmanuelle Arsan" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:


?Nu v-am propus nimic altceva decat sa respectati urmatoarele legi elementare: paziti-va de imbratisarile accidentale, care nu va duc la altceva decat la somn; dupa ce ati atins orgasmul, nu va multumiti doar cu atat - cautati sa mai aveti orgasme, iar si iar; nu lasati ca usurinta potolirii simturilor sa se contrapuna exigentelor erotismului; nu imitati beatitudinea lipsita de cugetare care conduce trista acuplare animala; nu confundati conceptul de act sexual cu acela de cuplu."
E. A.

?Erotismul nu este un manual de retete despre cum sa te distrezi in societate. Erotismul este o conceptie asupra destinului omului, o unitate de masura, un canon, un cod, un ceremonial, o arta, o scoala. Este, de asemenea, o stiinta sau, mai repede, fructul unei alegeri, fructul ultim al stiintei. Legile sale sunt fondate pe ratiune, nu pe credulitate. Pe incredere, nu pe groaza. Si pe gustul de a trai, mai mult decat pe mistica mortii".
E. A.

?Erotismul nu este excesul placerii, ci placerea excesului".
Emmanuelle este un nume celebru: el apartine autoarei de origine thailandeza, nascuta in 1940, casatorita la saisprezece ani cu un mare diplomat francez si care la nouasprezece ani publica cel mai citit roman erotic scris vreodata; unei serii de douzecisicinci de carti dintre care, cea mai cunoscuta este romanul de fata aparut clandestin in 1959, interzis in librarii si cotat ca fiind cat se poate de scandalos; si unei serii de cincisprezece filme extrem de populare intre anii '70 -'90, in intreaga lume, inclusiv in Romania.
Simbol al revolutiei sexuale, romanul Emmanuelle, vandut in milioane de exemplare, este o capodopera a literaturii erotice, recunoscuta abia dupa treizeci de ani la adevarata sa valoare si citata alaturi de textele lui Sade sau Bataille.

Emmanuelle Arsan a mai scris si: ?L'Anti-vierge", ?Nouvelles de l'erosphere", ?L'hypothese d'Eros", ?Les enfants d'Emmanuelle", ?Laure", ?Emmanuelle ? Rome", ?Les soleils d'Emmanuelle", ?Vanna", ?La siamoise nue" etc.

?Ceea ce ramane insa dincolo de acest joc de identitati afirmate si deopotriva disimulate, este textul de fata care depaseste indiscutabil ca valoare zecile de ecranizari realizate din anii '70 si pana in zilele noastre pe tema ?Emmanuelle?. Este motivul pentru care am ales sa-l oferim in traducere publicului roman." - din Cuvantul editorului

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Emmanuelle
Cartea Emmanuelle in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Emmanuelle - Emmanuelle Arsan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Voyeurul - Moravia Alberto Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Moravia Alberto
12,00 lei
Dragoste neagra - Dominique Noguez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Dominique Noguez
4,75 lei
Istoria erotismului - Georges Bataille Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Georges Bataille
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica