Efectul Lucifer

Efectul Lucifer - Philip Zimbardo
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEfectul Lucifer
  • Autor: Philip Zimbardo
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Biblioteca de psihologie
  • Categoria: Psihologie
  • ISBN: 978-973-143-278-6
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 816
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Efectul Lucifer - Philip Zimbardo" de pe libraria ishop la pretul de 71,01 lei
Descriere carte:
Cum ajung oamenii buni sa devina faptasi ai raului? Renumitul expert in psihologie sociala Philip Zimbardo arata in Efectul Lucifer cum si de ce suntem cu totii susceptibili de a fi ademeniti inspre ?taramul intunecat".

Plecand de la exemplele oferite de istorie precum si de cercetarea sa inovatoare in domeniu, creatorul experimentului Stanford detaliaza modul in care fortele situationale si dinamica grupurilor pot conspira in transformarea oameni obisnuiti si buni in monstri. Aruncand lumina asupra cauzelor acestei metamorfoze tulburatoare si subliniind modalitatile prin care indivizii pot rezista tentatiei raului, Zimbardo face posibila intelegerea unui larg spectru de fenomene, de la abuzurile si manipularile corporatiste, pana la torturarea prizonierilor de la Abu Ghraib si genocidul organizat.

O carte care obliga la reexaminare, atat individual cat si colectiv. Un studiu socant, dar captivant, o calatorie in inima intunericului care va schimba pentru totdeauna modul in care privim comportamentul uman.


?Zimbardo merita intreaga noastra recunoastere pentru ca a adus la lumina cele mai intunecoase si mai ascunse aspecte ale sufletului uman."
VACLAV HAVEL



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Efectul Lucifer
Cartea Efectul Lucifer in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Efectul Lucifer - Philip Zimbardo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Revista de Psihologie Organizationala. Volumul VII, nr. 1-2, 2007 - Centrul de Psihologie Aplicata ? Universitatea Bucuresti Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Centrul de Psihologie Aplicata ? Univ...
13,78 lei
Inteligenta emotionala - Daniel Goleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Daniel Goleman
30,00 lei
Cum Sa Comunici Cu Baietii Adolescenti - Susan Morris Shaffer, Linda Perlman Gordon Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Susan Morris Shaffer, Linda Perlman G...
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie