Educatie tirzie

Educatie tirzie - Mihai Zamfir
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEducatie tirzie
Comanda acum "Educatie tirzie - Mihai Zamfir" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
Mihai Zamfir este autorul romanelor Fetita si Se innopteaza, se lasa ceata , aparute in colectia ?Fiction. Ltd" de la Polirom.

Educatie tirzie este un roman despre libertatea de a iubi, intr-o societate noua, cuprinsa de febra schimbarii. Alexandru Serban, un barbat matur din elita bucuresteana, intelectual rafinat, specialist in Baroc, se indragosteste de Cora in zilele fierbinti din 1990 ale Pietei Universitatii. Tinara, frumoasa, fragila, femeia din Cartierul Departat il seduce si il acapareaza prin prospetimea si temperamentul ei. Prins in virtejul unei vieti noi, savantul isi uita trecutul si patrunde intr-o lume necunoscuta, fascinanta, periculoasa.

?Si daca Revolutia din decembrie 1989 n-ar fi fost, pentru citiva visatori traind in trecut, decit o retraire a Revolutiei de la 1848 din Paris, cu toate consecintele ei? Pe urmele lui Flaubert si ale Educatiei sentimentale , destine bucurestene isi gasesc un reflex flaubertian, intimplator si uneori sordid, in Bucurestiul post-revolutionar: o lume dezorientata, in framintare haotica, formata din personaje care termina in acelasi fel cu personajele din Educatia sentimentala ." (Mihai Zamfir)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Educatie tirzie
Cartea Educatie tirzie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Educatie tirzie - Mihai Zamfir" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strigat-am catre tine - Grigore Vieru Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Grigore Vieru
36,00 lei
Altair - Gheorghe Tomozei Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Gheorghe Tomozei
3,33 lei
Camasa de forta - Leonard Oprea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Leonard Oprea
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana