Dulcele sarut al Daliei

Dulcele sarut al Daliei - James Ellroy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDulcele sarut al Daliei
Comanda acum "Dulcele sarut al Daliei - James Ellroy" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Dulcele sarut al Daliei face parte din "cvartetul Los Angelesului", serie careia ii apartine si celebrul L.A. Confidential. A fost ecranizat in 2006 in regia lui Brian de Palma, cu Josh Hartnett, Scarlett Johansson si Aaron Eckhart in rolurile principale. In Dulcele sarut al Daliei , ca in majoritatea cartilor lui James Ellroy, adevarul istoric se combina cu fictiunea. Bucky Bleichert si Lee Blanchard sint doi fosti boxeri de succes, deveniti politisti in LAPD. Domnii Foc si Gheata, cum li se spune, ajung parteneri si prieteni in urma unui meci demonstrativ, iar prezenta unei femei intre ei nu face decit sa le intareasca prietenia. Insa o alta femeie ajunge sa le influenteze definitiv destinul: o tinara violata, ucisa si taiata in doua, care va fi cunoscuta sub numele de Dalia Neagra. Misterul ce invaluie moartea Daliei Negre stirneste pasiuni violente, pune la incercare taria umana si scoate la iveala secrete pe care nimeni nu le-ar fi vrut dezvaluite. Coruptia si onestitatea, saracia si bogatia, brutalitatea si duiosia se amesteca in combinatii surprinzatoare in actiunile personajelor, astfel incit e tot mai greu sa desparti "baietii rai" de cei buni.

"Un roman coplesitor despre prietenii profunde, despre povara iubirii si despre obsesia staruitoare si nemiloasa a personajelor pentru Dalia Neagra." ( Los Angeles Magazine )
"Ellroy reuseste extraordinar de bine sa pastreze echilibrul intre frumusete si agresivitate, intre onoare si coruptie, intre pasiune si loialitate, intre cunoastere si ignoranta. Avem de-a face cu o carte cu adevarat mare..." ( Alfred Hitchcock's Mystery Magazine )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dulcele sarut al Daliei
Cartea Dulcele sarut al Daliei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dulcele sarut al Daliei - James Ellroy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cruciada - Robyn Young Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Robyn Young
44,91 lei
Strainii din tren - Patricia Highsmith Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Patricia Highsmith
12,26 lei
Furtuna - Juan Manuel de Prada Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Juan Manuel de Prada
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans