Drept financiar public. Caiet de seminar

Drept financiar public. Caiet de seminar - Ratiu Monica Amalia , Gherghina Simona
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept financiar public. Caiet de seminar
Comanda acum "Drept financiar public. Caiet de seminar - Ratiu Monica Amalia , Gherghina Simona" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
Drept financiar public. Caiet de seminar - Sintetizand marile concepte si principii ale dreptului financiar public si propunand teme de discutie si aplicatii practice aferente acestora, caietul de seminar poate fi utilizat atat ca instrument de lucru pentru structurarea si aprofundarea cunostintelor, cat si ca punct de pornire pentru dezbateri pe temele specifice acestei materii.

Textul este insotit de forma actualizata a actelor normative esentiale, pentru a usura consultarea acestora ca temei al dezbaterilor propuse. In ansamblul sau, lucrarea reprezinta o componenta necesara a pregatirii cursului de drept financiar public.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept financiar public. Caiet de seminar
Cartea Drept financiar public. Caiet de seminar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept financiar public. Caiet de seminar - Ratiu Monica Amalia , Gherghina Simona" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept financiar - Postolache Rada Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Postolache Rada
47,41 lei
Impozite, taxe si contributii 
 Termene. Documente. Proceduri - Sasu Horatiu , Tatu Lucian , Bragaru Mihai Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept fiscal
Sasu Horatiu , Tatu Lucian , Bragaru ...
35,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept fiscalCarti recomandate din categoria Drept fiscal