Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata

Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata - Sorana Popa
Pret: 60,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata
Comanda acum "Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata - Sorana Popa" de pe libraria ishop la pretul de 60,00 lei
Descriere carte:


Lucrarea " Drept comercial. Teorie si practica judiciara" reprezinta o incercare de a dezvolta aspectele teoretice ale unor institutii de baza din dreptul comercial cu argumente desprinse din practica judiciara de specialitate.

Sunt avute in vedere atat elementele generale ale activitatii comerciale (faptele de comert, comerciantii, obligatiile comerciale), cat si unele institutii specifice (societatile comerciale, contractele comerciale, titlurile de valoare, procedura insolventei).

Aceste institutii sunt abordate atat prin prisma doctrinei existente la momentul actual, cat si din punctul de vedere specific solutiilor din jurisprudenta si al legislatiei europene in materie.

Prezentarea aspectelor teoretice ale institutiilor de drept comercial ii va ajuta pe studenti in intelegerea si chiar aprofundarea acestei discipline, iar elementele de practica judiciara si modelele de contracte pot fi instrumente de lucru pentru practicieni.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata
Cartea Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept comercial - Teorie si practica judiciara. Editie revizuita si completata - Sorana Popa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratat de drept comercial roman - Stanciu D. Carpenaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Stanciu D. Carpenaru
100,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial