Drept civil. Contracte speciale. Editia 3

Drept civil. Contracte speciale. Editia 3 - Toader Camelia
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept civil. Contracte speciale. Editia 3
Comanda acum "Drept civil. Contracte speciale. Editia 3 - Toader Camelia" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Lucrarea "Drept civil. Contracte speciale. Editia a III-a"  examineaza succesiv elementele esentiale ale contractelor de vanzare-cumparare, schimb, donatie, locatiune, inchiriere a locuintei, arendare, antrepriza, mandat, comodat, imprumut de consumatie, depozit, societate civila si tranzactie, precum si ale contractelor aleatorii. In acest demers, autoarea a avut in vedere bogata legislatie in domeniu, pornind de la Codul civil si pana la reglementarile cele mai noi, si a recurs la un mare numar de solutii jurisprudentiale romanesti si europene, sustinute de dezbateri doctrinare din literatura juridica romaneasca si straina de specialitate. 

  "Efervescenta pregatirii aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana si apoi necesitatea executarii exacte a obligatiilor asumate prin Tratatul de aderare au determinat importante modificari legislative cu impact asupra materiei de care ne ocupam. In acelasi timp, doctrina si jurisprudenta si-au adus contributia la dezvoltarea unor solutii importante in disciplinarea climatului contractual. De aceea, am procedat la o actualizare a lucrarii, in functie de aceste evolutii legislative, doctrinare si ale practici judiciare, atat interne, cat si comunitare."

Autorea: Camelia Toader

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept civil. Contracte speciale. Editia 3
Cartea Drept civil. Contracte speciale. Editia 3 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept civil. Contracte speciale. Editia 3 - Toader Camelia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legile Proprietatii - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
***
23,75 lei
Tratat De Drept Civil Roman. Partea Generala, Volumul I - Lupan Ernest, Sabau-Pop Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Lupan Ernest, Sabau-Pop Ioan
58,86 lei
Codul civil si Codul de procedura civila (actualizat la 25.05.2009). Cod 352 - Editie coordonata de conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Editie coordonata de conf. univ. dr. ...
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil