Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului)

Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului) - Robert Jordan
Pret: 37,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului)
Comanda acum "Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului) - Robert Jordan" de pe libraria ishop la pretul de 37,99 lei
Descriere carte:
O lume a luminii si a umbrelor unde binele si raul se razboiesc dintotdeauna. Aceasta e lumea din "roata timpului", cea mai mare opera fantasy a zilelor noastre. Ultima batalie se apropie. Pe masura ce roata timpului se invarteste, noi dusmani ies la iveala. Ajah neagra, tainuita multa vreme de trufia si nechibzuinta femeilor aes sedai, lucreaza neincetat impotriva luminii. Si mai grav inca, visele si semnele profetice anunta ca ratacitii, cei mai devotati si puternici slujitori ai umbrei, umbla din nou liberi prin lume. Tronurile se clatina, zidurile se prabusesc. Panza se invartejeste imprejurul celor trei ta'veren dintre care unul, rand al'thor, inca se lupta sub povara destinului, incercand zadarnic sa-si nege adeva- ratele origini. Dar in stanca din Tear, Callandor, sabia care nu poate fi atinsa, simbol al puterii, asteapta bratul dragonului renascut, cel care, asa cum spun profetiile, va aduce lumii o noua frangere si o noua mantuire. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului)
Cartea Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dragonul renascut (vol.3 din seria Roata timpului) - Robert Jordan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fascinatie - Melissa Marr Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Melissa Marr
37,99 lei
Interviu cu un vampir - Anne Rice Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Anne Rice
23,74 lei
Doando - R. Barbulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
R. Barbulescu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune