Documentele lui Jan van Helsing

Documentele lui Jan van Helsing - Jan Van Helsing
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDocumentele lui Jan van Helsing
  • Autor: Jan Van Helsing
  • Editura: Antet
  • Colectia:
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-636-238-5
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 303
  • Format carte:
Comanda acum "Documentele lui Jan van Helsing - Jan Van Helsing" de pe libraria ishop la pretul de 28,88 lei
Descriere carte:
Cartea va prezinta cu documente, cazul tanarului autor Jan van Helsing, cel mai spectaculos caz din anii 90; Spectaculozitatea lui consta in faptul ca, inainte de a fi interzise, ambele sale carti fusesera vandute in peste 100.000 de exemplare, deja intrate in categoria besteseller-urilor. In Germania ai dreptul de a te exprima liber, dar nu de a spune orice. Cine credea pana acum ca in Germania nu fiinteaza cenzura din literatura, ca in Germania fiecare are dreptul de a-si exprima liber opiniile, acela se pare ca nu stie cum stau lucrurile. In fiecare an, diverse carti cu continut politic sunt selectionate si interzise comercializarii, locuintele librarilor si sediile editurilor sunt supuse perchezitiilor, autorii lor sunt pedepsiti cu inchisoarea, iar numarul cartilor interzise este in continua crestere! Sa mai existe oare si alte cazuri din categoria celor din Germania? Plangerea impotriva autorului si a editorului, publicate in carte, demonstreaza situatii juridice si actiuni speciale intreprinse impotriva autorilor in "cea mai libera tara din istoria germana". Asemenea lui Salman Rushdie, Jan van Helsing a fost avertizat si amenintat, inclusiv cu moartea, daca va continua sa publice astfel de carti. In cazul lui Jan van Helsing amenintarile nu au venit din partea Iranului, ci a unor cercuri de interese despre care nu v-ati inchipui ca initiaza astfel de actiuni. Vi se pare incredibil, nu-i asa? Fiti pregatiti pentru dezvaluirile acestei carti! Ea reprezinta spatiul in care diversele parti (experti, procurori, avocati, autorul, consilierii juridici etc) iau cuvantul in incercarea de a va pune la dispozitie o privire de ansamblu neutra asupra abordarii cazului Jan van Helsing. Increderea dumneavoastra in statul de drept va fi zguduita, iar optica referitoare la libertatea de opinie din Germania se va schimba! "Exista posibilitatea ca, pe viitor, anumite carti care trezesc interesul stiintific sa fie incuiate in A?sertarul interzisA? pentru a se bloca accesul publicului la ele." (Ministrul de Interne Frieder Birzele in "Schwabischen Zeitung" din data de 13.3.1993).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Documentele lui Jan van Helsing
Cartea Documentele lui Jan van Helsing in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Documentele lui Jan van Helsing - Jan Van Helsing" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ursuletii De Miere. Jumatate De An Impreuna Cu Cei Trei Ursuleti - CHALOUPEK Vaclav, VOGELTANZ Jaroslav, Trad. GADINCEANU Mihaela Romanita Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
CHALOUPEK Vaclav, VOGELTANZ Jaroslav,...
17,91 lei
70 De Ani - George Astalos Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
George Astalos
15,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse