Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica

Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica - Peter Conradi , Mark Logue
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiscursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica
Comanda acum "Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica - Peter Conradi , Mark Logue" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Printul Albert (Betie pentru cei apropiati) a fost cel de-al doilea fiu al Regelui George al V-lea al Angliei si era balbait. O deficienta care i-a marcat copilaria si adolescenta, amenintand sa compromita rolul semnificativ pe care Albert trebuia sa-l joace la maturitate ca figura monarhica.

Lionel Logue a fost un terapeut necunoscut in lumea logopezilor, venit in Marea Britanie din Australia, tocmai pentru a-si imbunatati tehnica. A inceput prin a trata soldatii ramasi cu deficiente de vorbire in urma traumelor Primului Razboi Mondial.

Ce i-a unit pe cei doi? Balbaiala de care viitorul rege voia sa scape, asa incat discursurile publice sa nu mai fie o misiune imposibila.

Ecranizat in 2010, avandu-i in rolurile principale pe Colin Firth si Geoffrey Rush, Discursul regelui spune povestea unei mari prietenii si a determinarii unui om de a-si depasi un handicap greu de acceptat atunci cand cel afectat nu este un om de rand.

Mark Logue este nepotul lui Lionel Logue. Este cineast si custodele Arhivei Logue. Locuieste la Londra.

Peter Conradi este scriitor si jurnalist. Lucreaza pentru The Sunday Times, iar ultima lui carte se numeste Hitler's Piano Player: The Rise and Fall of Ernst Hanfstaengl.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica
Cartea Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica - Peter Conradi , Mark Logue" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O minte sclipitoare - Sylvia Nasar Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Sylvia Nasar
31,25 lei
Valurile iubirii - Anita Shreve Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Anita Shreve
23,65 lei
Extinderea domeniului luptei - Michel Houellebecq Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michel Houellebecq
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala