Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt

Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt - Ion Pavel
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDincolo de aparente. O viata pe malul celalalt
Comanda acum "Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt - Ion Pavel" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Am citit cu atentie destainuirile colegului si prietenului Ion Pavel. Ele cuprind viata si activitatea, cu bune si mai putin bune, ale omului care, prin propriul efort si inteligenta a obtinut un loc bine determinat in societatea romaneasca.

M-a interesat, recunosc cu sinceritate, indeosebi activitatea pe care a avut-o in serviciul secret de informatii al Romaniei, cu atat mai mult cu cat a primit responsabilitati dintre cele mai importante si de invidiat de catre orice barbat cinstit care are capacitatea sa aprecieze ca nu a trait anost. Dimpotriva, activitatea sa a fost plina de neprevazut, tumultoasa chiar, dar care se inscrie in conduita oricarui ofifer de informafii responsabil, indiferent carei tari sau regim politic a fost subordonat.

Ion Pavel este un exemplu de seriozitate, inteligenta si devotament tarii si natiei sale, exemplu care, fara indoiala, va fi urmat de tinerii care au hotarat sau hotarasc sa-si dedice viata, inteligenta, capacitatea activarii in serviciul secret de informatii roman, indiferent care este sigia sa intr-o vreme sau alta.

Felicitari, prietene Ion Pavel!

FILIP TEODORESCU

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt
Cartea Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dincolo de aparente. O viata pe malul celalalt - Ion Pavel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Spionaj - Ernest Volkman Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Ernest Volkman
24,99 lei
Nicu Steinhardt In Dosarele Securitatii 1959-1989 - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Servicii secrete
Paul Stewart, Chriss Riddell
24,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Servicii secreteCarti recomandate din categoria Servicii secrete