Dilema

Dilema - Sandra Brown
Pret: 21,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDilema
Comanda acum "Dilema - Sandra Brown" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Nota editurii: Acest ultim roman al celebrei autoare SANDRA BROWN prezinta dilema unei tinere provinciale, Jordan Hadlock, ajunsa in situatia de a alege intre doi barbati: unul care si-o doreste ca amanta, celalalt ca sotie.
La prima vedere, Jordan Hadlock, directoare a unui trust de presa, lasa impresia femeii careia i-a reusit totul in viata. La randul sau, Helmut Eckherdt, renumit industrias elvetian, este hotarat s-o ia de sotie. Or, ce altceva si-ar mai putea dori Jordan? Nurnai ca, surprins de o furtuna, seducatorul ziarist Reeves Grant suna la usa ei rugand-o sa-i ofere adapost. In noaptea care urmeaza, cei doi traiesc o fierbinte aventura romantica, devastatoare pentru echilibrul interior al gazdei. Din pacate, in dimineata urmatoare, Reeves dispare fara urma. . . Inca vibrand la amintirea acestei intalniri, Jordan oscileaza puternic intre o alegere realista si una bazata pe dorinta.
O captivanta poveste de dragoste, plina de emotie si pasiune. Este drama unei fernei care invata sa se bazeze pe propriile instincte pentru a stabili cu exactitate cine este si ce doregte sa obtina, cu adevarat, de la viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dilema
Cartea Dilema in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dilema - Sandra Brown" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poveste de dragoste in Blithedale - Nathaniel Hawthorne Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Nathaniel Hawthorne
8,93 lei
Miracolul - Nicholas Sparks Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Nicholas Sparks
28,49 lei
Capcana - Linda Howard Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Linda Howard
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste