Didactica geografiei

Didactica geografiei  - Nicolae Ilinca
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDidactica geografiei
Comanda acum "Didactica geografiei  - Nicolae Ilinca" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
DIDACTICA GEOGRAFIEI ofera importante puncte de sprijin studentilor si profesorilor de specialitate pentru proiectarea, organizarea si desfasurarea actului didactic, alternand teoria cu practica.

Autorul utilizeaza informatiile si orientarile didacticii in contextul reformei invatamantului romanesc si al noului curriculum scolar. Aceasta lucrare invita la autoinstruire, la cercetarea didactica, oferind, totodata, posibilitatea constientizarii ca, pentru a preda, nu este suficient sa stapanesti un volum de cunostinte dintr-o specialitate, ci, mai ales, sa fii capabil sa-i inveti si pe altii tehnici de activitate intelectuala pentru a-si insusi acele continuturi, precum si altele noi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Didactica geografiei
Cartea Didactica geografiei  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Didactica geografiei - Nicolae Ilinca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Competentele in invatarea geografiei  - Octavian Mandrut Urmatoarea carte recomandata din categoria Perfectionarea profesorilor
Octavian Mandrut
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Perfectionarea profesorilorCarti recomandate din categoria Perfectionarea profesorilor