Didactica fizicii

Didactica fizicii  - Liliana Ciascai
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDidactica fizicii
Comanda acum "Didactica fizicii  - Liliana Ciascai" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
DIDACTICA Fizicii se adreseaza tuturor celor implicati in predarea si invatarea stiintelor, in general, si a fizicii, in particular: formatori, profesori, invatatori si studenti.

Originalitatea acestei lucrari consta in maniera in care reuseste sa adapteze, conditiilor invatamantului romanesc, rezultatele celor mai recente studii si cercetari din domeniul didacticii si epistemologiei stiintelor.

Profesorii si studentii vor gasi in lucrare un ghid practic pentru realizarea unor activitati didactice eficiente si cunostintele necesare pentru formarea, dezvoltarea si promovarea profesionala. Formatorilor din invatamantul universitar si preuniversitar, cartea le ofera teme, sugestii si exemple usor de dezvoltat in cadrul activitatilor de formare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Didactica fizicii
Cartea Didactica fizicii  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Didactica fizicii - Liliana Ciascai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Agenda directorului - Toca Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Perfectionarea profesorilor
Toca Ioan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Perfectionarea profesorilorCarti recomandate din categoria Perfectionarea profesorilor