Didactica chimiei

Didactica chimiei  - Sanda Fatu
Pret: 22,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDidactica chimiei
Comanda acum "Didactica chimiei  - Sanda Fatu" de pe libraria ishop la pretul de 22,70 lei
Descriere carte:
DIDACTICA CHIMIEI se adreseaza tuturor celor implicati in predarea si invatarea stiintelor, in general, si a chimiei, in particular, deopotriva profesorilor si studentilor. Originalitatea lucrarii consta mai ales in contributia adusa la pregatirea psihopedagogica atat de necesara in desfasurarea activitatii didactice.

O pondere importanta o detine proiectarea lectiilor de chimie in acord cu obiectivele didactice. Se dau exemple de lectii de diferite tipuri care si-au verificat eficacitatea in practica. Aceste proiecte de lectie concretizeaza metode si mijloace de invatamant, specifice chimiei, cat si forme de activitate prin care se intareste caracterul formativ al predarii?invatarii acestui obiect de invatamant. Profesorii si studentii vor gasi in lucrare un ghid practic pentru realizarea unor activitati didactice eficiente si cunostintele necesare pentru formarea, dezvoltarea si promovarea profesionala.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Didactica chimiei
Cartea Didactica chimiei  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Didactica chimiei - Sanda Fatu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Predicatul nominal. Dificultati in predare - Stanca Niculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Perfectionarea profesorilor
Stanca Niculescu
5,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Perfectionarea profesorilorCarti recomandate din categoria Perfectionarea profesorilor