Dictionarul Primului Razboi Mondial

Dictionarul Primului Razboi Mondial - Ian V. Hogg
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionarul Primului Razboi Mondial
  • Autor: Ian V. Hogg
  • Editura: Niculescu
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-748-088-0
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 224
  • Format carte: 20x13 cm
Comanda acum "Dictionarul Primului Razboi Mondial - Ian V. Hogg" de pe libraria ishop la pretul de 31,07 lei
Descriere carte:
MICA ENCICLOPEDIE A "MARELUI RAZBOI"!

In definitiile si clarificarile unuia dintre iscusitii experti militari din Marea Britanie, peste 650 de "intrari" despre inclestarea mondiala de la inceputul secolului XX, intrata (cronologii, statistici, desfasurari de forte trecute prin filtrul tacticii si al strategiei, fise tehnice pentru armele din dotarea fortelor beligerante, sinteze biografice dedicate unor conducatori militari si politici ai perioadei), configureaza dimensiunile tehnice, tactico-strategice si, nu in ultimul rand, tragedia consumata la intrarea omenirii in veacul trecut (1914-1918).

DESPRE AUTOR
Ian V. Hogg, expert artilerist, a servit "Royal Army" in campaniile celui de-al Doilea Razboi Mondial, dar si in conflictul zonal postbelic din Coreea, devenind pe rand, dupa anul 1953, instructor al "Royal School of Artillery", specialist in tehnica razboiului electronic si a apararii impotriva bombardamentelor, reputat autor de expertize judiciare si "Master Gunner", cadru didactic al "Royal Military College of Science", pentru ca, dupa retragerea din activitatea militara, sa ajunga un reputat scriitor, sub a carui semnatura au fost publicate peste o suta de lucrari de specialitate in volum si numeroase studii si expertize in periodicele de profil.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionarul Primului Razboi Mondial
Cartea Dictionarul Primului Razboi Mondial in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionarul Primului Razboi Mondial - Ian V. Hogg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mitologia Feniciana - Karine Safa Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Karine Safa
8,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie