Dictionar roman-englez

Dictionar roman-englez - Panovf Irina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar roman-englez
Comanda acum "Dictionar roman-englez - Panovf Irina" de pe libraria ishop la pretul de 3,26 lei
Descriere carte:
Dictionarul de fata de proportii medii prin vocabularul selectat si modul de tratare a acestuia se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care desi cunosc destul de bine limba engleza nu o stapanesc indeajuns. Pentru a satisface nevoia de cunoastere a acestor doua categorii mari de persoane interesate in cunoasterea limbii engleze s-au urmarit doua directii principale. Pe de o parte tinandu-se seama de criteriul frecventei, au fost alese atat cuvintele-titlu, cat si sensurile acestora si expresiile aferente care sa acopere sfera conversatiilor de zi cu zi precum si diverse domenii de preocupare. Pe de alta parte aceasta lucrare prezinta o tratare didactica a lexicului selectat urmarindu-se in principal criteriul claritatii. Prin aceasta se intelege prezentarea unui material care desi departe de a fi exhaustiv sa permita insa folosirea corecta a solutiilor de traducere oferite. Aceasta folosire corecta este usurata atat prin indicarea unor mijloace lexicale (domeniu, sinonime etc) cat si prin unele mijloace gramaticale (folosirea verbului la singular sau la plural dupa unele substantive, tipare verbale etc).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar roman-englez
Cartea Dictionar roman-englez in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar roman-englez - Panovf Irina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar roman-francez - Marcel Saras Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
Marcel Saras
18,90 lei
Dictionar De Expresii Francez- Roman. Dicex - NEGREANU Aristita Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
NEGREANU Aristita
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare bilingveCarti recomandate din categoria Dictionare bilingve