Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII

Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII - Silvian Floarea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII
Comanda acum "Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII - Silvian Floarea" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Acest dictionar de termeni literari este produsul unei riguroase selectii a celor mai folositi termeni literari intalniti in manualele alternative si la orele de curs de limba si literatura romana, in special la clasele de liceu.
A fost conceput astfel incat el sa fie un material auxiliar de lucru atat pentru elevi, cat si pentru profesori. Utilizand un limbaj accesibil, dictionarul se doreste a fi pe intelesul elevilor - cititorii tinta ai acestei carti -, care nu vor fi nevoiti sa "descifreze"? intelesurile continute aici cu Dictionarul de neologisme alaturi.
Termenii cuprinsi in carte sunt insotiti de filiera etimologica prin care au intrat in uzul limbii romane, definitie, tipologie, caracteristici, particularitati, explicatii si multe exemple. Ei sunt raportati la operele si la scriitorii care apartin in primul rand literaturii romane pentru a fi intr-adevar aplicabili programei scolare in vigoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII
Cartea Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de termeni literari pentru clasele IX-XII - Silvian Floarea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Limba si istorie engleza - Adrian Poruciuc Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba romana
Adrian Poruciuc
6,65 lei
Interpretare si rationalitate - Paul Cornea Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba romana
Paul Cornea
47,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba romanaCarti recomandate din categoria Limba romana