Dezvolta liderul din tine

Dezvolta liderul din tine - John Maxwell [seria]
Pret: 11,87 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDezvolta liderul din tine
Comanda acum "Dezvolta liderul din tine - John Maxwell [seria]" de pe libraria ishop la pretul de 11,87 lei
Descriere carte:
John Maxwell este pastorul bisericii Skyline Wesleyan din Lemon Grove (San Diego), California, din anul 1981. Considerat cel mai influent lider din congregatia sa, tine numeroase seminarii in SUA pe tema conducerii, relatiilor si dezvoltarii. Mesajul sau ajunge de asemenea la un mare numar de lideri prin cartile si casetele audio si video produse de Injoy, un institut de dezvoltare si formare a conducatorilor, fondat de John Maxwell.

Daca te afli intr-o pozitie de conducere, de la director al unei companii, pana la a fi preot, profesor sau parinte, probabil te-ai intrebat de numeroase ori ce iti trebuie pentru a fi un lider.

Acum poti gasi raspunsul in DEZVOLTA LIDERUL DIN TINE. Cartea ofera principiile pentru a inspira, motiva si influenta pe cei din jurul tau, pentru a fi eficient in misiunea ta si pentru a-ti dezvolta viziunea si valoarea necesara unui lider de succes.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dezvolta liderul din tine
Cartea Dezvolta liderul din tine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dezvolta liderul din tine - John Maxwell [seria]" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretele Oamenilor Impliniti - Philip Baker Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Philip Baker
25,00 lei
Puterea concentrarii - Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Les Hewitt Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Le...
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala