Dezonoare

Dezonoare - J.M. Coetzee
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDezonoare
Comanda acum "Dezonoare - J.M. Coetzee" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Romanul Dezonoare a castigat in 1999 Booker Prize , in 2000 Commonwealth Writers' Prize si a fost ecranizat in 2008 de Steve Jacobs, cu John Malkovich in rolul principal. Dupa doua casnicii esuate si o cariera stagnanta la Universitatea din Cape Town, dezabuzatul profesor David Lurie comite un gest necugetat: are o aventura cu o studenta. Odata descoperit, refuza sa-si asume calvarul caintei publice pentru a-si pastra postul si accepta cu seninatate, ba chiar cu sfidare, sa fie concediat.

Planuieste un nou inceput: sa se retraga la ferma fiicei lui, Lucy, un paradis bucolic unde-si va putea scrie opera. Nimic mai simplu, crede David. Insa in Africa de Sud post-apartheid lucrurile sunt, de fapt, foarte complicate si, mai ales, periculoase. La scurt timp dupa ce se stabileste la tara si incearca sa-si regaseasca echilibrul, ferma este atacata de trei tineri de culoare. Incapabil sa-si protejeze fiica, David se simte coplesit a doua oara de dezonoare. Dar suferinta lui nu se poate compara cu incercarile prin care va fi nevoita sa treaca Lucy.

In 2006 ziarul britanic The Observer a desemnat Dezonoare "cel mai bun roman din ultimii 25 de ani scris in engleza in afara Statelor Unite ale Americii".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dezonoare
Cartea Dezonoare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dezonoare - J.M. Coetzee" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vitelul de aur -  Ilf si Petrov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ilf si Petrov
0,00 lei
Aspidistra sa traiasca! - George Orwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
George Orwell
26,55 lei
Magul - W. Somerset Maugham Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
W. Somerset Maugham
25,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala