Despre concurenta

Despre concurenta -  Michael Porter
Pret: 55,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre concurenta
Comanda acum "Despre concurenta -  Michael Porter " de pe libraria ishop la pretul de 55,10 lei
Descriere carte:
Este cea mai cuprinzatoare culegere de articole apartinandu-i principalei autoritati mondiale in domeniul strategiei si concurentei, Michael Porter.    
Michael Porter a ocupat, in 2005, primul loc in clasamentul Thinkers 50 al celor mai influenti ganditori din lumea afacerilor. Este profesor la Harvard Business School si activeaza in calitate de consultant al unor sefi de stat, guvernatori, primari si directori de companii din intreaga lume.  
Despre concurenta reuneste pentru prima oara un numar de peste douasprezece articole apartinandu-i lui Porter - doua fiind scrise special pentru aceasta culegere, iar celelalte reprezentand unele dintre cele mai importante articole care i-au apartinut in Harvard Business Review.  
Ideile din Despre concurenta vor continua sa asigure fundamentul teoretic al strategiilor pe care companiile si tarile le vor aplica in anii care vor veni.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre concurenta
Cartea Despre concurenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre concurenta - Michael Porter " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Conversatii Libere - Robert Scoble, Israel Shel Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert Scoble, Israel Shel
32,20 lei
Tehnici De Negociere. Pregatirea, Strategiile <br />folosite si Incheierea Cu Succes A Unei Negocieri - Astrid Heeper; Michael Schmidt Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Astrid Heeper; Michael Schmidt
8,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri