Design grafic

Design grafic - David Dabner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDesign grafic
Comanda acum "Design grafic - David Dabner" de pe libraria ishop la pretul de 59,99 lei
Descriere carte:
Manual structurat pentru invatarea fara professor, prezenta lucrare ofera informatii de ultima ora despre designul asistat de calculator si folosirea aplicatiilor software in toate domeniile si sectoarele de design.

"Design graphic" contine numeroase linii directoare pentru studenti si designeri practicanti, cu mai mare sau mai mica experienta , care lucreaza in mediul digital si al tiparului - de la ziare, reviste si carti, la ambalaje, publicitate, activitati corporative si design pentru web.

Ghid interactiv pentru designeri, Design graphic contine teme special concepute cu exercitii pentru slefuirea talentului si include numeroase ilustratii color pentru a incuraja exprimarea artistica si interpretarea individuala.

Introducere

Indiferent daca telul dumneavoastra este de a deveni expert in design pentru Web, de a crea reclame memorabile ori de a concepe aspectul unei reviste inovatoare, cartea aceasta va va oferi o prezentare amanuntita a principiilor de baza ale oricaror lucrari de design grafic de calitate. ?nradacinat mai degraba in practica decat in teorie, textul a fost conceput pentru a oglindi felul in care subiectul este predat azi in scolile de design, iar ilustratiile ? care alatura lucrari realizate de profesionisti si de studenti ? au fost selectate cu grija pentru a exemplifica aspecte specifice invatarii. ?n plus, multe unitati contin exercitii de tip pas?cu?pas, ca si solutii la probleme din viata reala.

Procesul privirii si ?traducerii? a ceea ce vedeti constituie un aspect esential al Sectiunii 1, dar invatarea felului in care sa controlati mediile diverse ce va stau la dispozitie ? dintre care multe sunt de natura digitala ? ar trebui sa fie strans asociata cu satisfactia crearii de imagini si cu incantarea fata de libertatea vizuala. Pe masura ce veti fi introdus in notiunile de baza ale fotografierii, tipului de caractere, culorilor si compozitiei, veti invata cum sa deveniti alfabetizat cultural si calificat vizual, o cerinta certa pentru generarea de idei grafice care sa atraga atentia.

?n sectiunea centrala ne vom concentra asupra solutionarii unor probleme specifice de design si vom vedea felul in care ideile vizuale evolueaza de la schite vagi la lucrari cizelate. Veti afla cum poate fi utilizat tipul de caractere, mediul grafic primar pentru comunicare, pentru a crea nenumarate efecte diferite, in functie de context, vi se va explica importanta grilelor si asezarii in pagina, comandarea si procurarea imaginilor, si veti intelege felul in care problemele de productie ar trebui sa intre in joc cat mai devreme. ?n plus, veti invata ca o munca de succes necesita planificare si cercetare atenta inainte ca ideile sa poata fi exploatate mai departe.

?n sfirsit, beneficiind de ajutorul unor profesionisti experimentati, veti capata o patrundere aparte in cele cinci domenii principale ale designului grafic si veti putea testa cunostintele dobandite prin intermediul unor exercitii exhaustive din sfera publicitatii comerciale. Astfel speram sa va dezlantuim imaginatia si sa va ajutam sa ajungeti la o decizie privind orientarea dumneavoastra viitoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Design grafic
Cartea Design grafic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Design grafic - David Dabner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Talharii marilor - Tessloff Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Tessloff
28,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii