Deschis inchis

Deschis inchis - Colleen Mccullough
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDeschis inchis
Comanda acum "Deschis inchis - Colleen Mccullough" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Dovedind ca poate triumfa in orice gen literar, Collen McCullough, cea mai cunoscuta romanciera a Australiei, autoarea romanului Pasarea spin, ofera cititorilor o carte cu o intriga excelenta, bine construita si cu mult suspans. O descoperire macabra tulbura linistea unui institut de cercetari in domeniul neurologiei, si astfel se dezlantuie furtuna. Investigatiile politiei scot la iveala lucruri neobisnuite, apar noi incidente, iau un vechi scandal in familie, socant si bizar, complica si mai mult lucrurile. Actiunea este tot mai palpitanta pe masura ce identitatea faptasului devine o enigma din ce in ce mai incarcata, la a carei dezlegare cititorul participa indirect, dar cu multa placere si satisfactie. O lectura incitanta, autoarea pastrand suspansul pana la ultima pagina - literalmente cand ne prezinta un final terifiant si neasteptat, ca o lovitura de trasnet.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Deschis inchis
Cartea Deschis inchis in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Deschis inchis - Colleen Mccullough" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandurile trandave ale unui pierde-vara - K.jerome Jerome Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
K.jerome Jerome
9,41 lei
Cinci ore cu Mario - Miguel Delibes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Miguel Delibes
21,84 lei
O coarda prea intinsa - Henry James Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry James
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala