De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau -

De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau - - Debbie Ford
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDe ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau -
Comanda acum "De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau - - Debbie Ford" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
A explora de ce oamenii buni fac lucruri rele si de ce ne transformam singuri in cei mai mari dusmani ai nostri reprezinta una dintre cele mai intense calatorii de cercetare in care vom porni vreodata.

Este o expeditie ce ne deschide ochii si ne ajuta sa descoperim intunericul vast si, adeseori, ascuns, care ne influenteaza alegerile si strabate fiecare aspect al experientei umane. Aceasta calatorie ne va purta catre esenta dualitatii dintre intuneric si lumina, ce actioneaza in fiecare dintre noi.

Este o conversatie dificila si totusi fascinanta, intrucat cei mai multi dintre noi nu putem vedea cat suntem de desavarsiti. Depunem mari eforturi pentru a continua sa privim lumea din perspectivele cu care ne-am obisnuit si am face orice credem ca este necesar pentru a proteja persoana care credem ca suntem - fie ca e buna, fie ca e rea.

De aceea, aceasta cercetare ne cere sa pasim dincolo de adevarul cu care ne-am identificat mereu si sa descoperim mecanismele ascunse care ne fac sa ne ranim pe noi insine si pe ceilalti.

Acest studiu al polaritatilor, ambiguitatilor si ipocriziei de care da dovada firea omeneasca ne cere sa aducem o sinceritate radicala acolo unde am creat negare, sa aducem compasiune partilor din noi insine de care ne-a fost rusine si curaj in aspectele vietii cand ne-a fost teama sa recunoastem ca suntem vulnerabili.

Nu este un proces de aplanare, de ascundere sau in care sa ne prefacem ca lucrurile cu ajutorul carora ne ranim pe noi insine si pe ceilalti nu sunt atat de importante. Este un proces ce ne obliga sa nu mai subestimam impactul pe care il au comportamentele noastre auto-distructive, sa recunoastem ca acestea vin cu un pret si ca tot ele ne fac sa ne transformam in cel mai mare dusman al nostru.

Pentru a opri acest mecanism de auto-sabotare, trebuie sa ne confruntam cu noi insine si sa fim dispusi sa intelegem modul in care separarea initiala de firea noastra autentica ne-a facut sa ne cream un sine prefabricat - pe care, pe tot parcursul acestei carti, il voi numi sinele fals. Sinele fals este vinovat de faptul ca ne comportam neadecvat, ca ne distrugem relatiile, ne sabotam visurile si ne punem pe noi insine in pericol.

Aceasta cale de la intuneric la lumina, de la durere emotionala la eliberare spirituala, a reprezentat calatoria mea din ultimii douazeci si cinci de ani si, totusi, chiar si dupa scrierea celor cinci carti anterioare, constientizez inca un adevar si mai profund pe care trebuie sa-l impartasesc.

Prin aceasta carte, scopul meu este sa va fac sa intelegeti ca cea mai adanca suferinta apare ca urmare a separarii initiale dintre natura voastra superioara si sinele omenesc. Intentia mea este sa va sprijin cu dragoste ca sa descoperiti minciunile si distorsionarile, vina si rusinea, care va transforma fara sa stiti in cel mai mare dusman al vostru.

Vreau sa intrerup mecanismele interne ce va fac sa va intoarceti spatele voua insiva, sa va ignorati intuitia, sa depasiti in mod neadecvat unele limite si sa renuntati la puterea personala, din cauza unei persoane, a unui gand, impuls, a unei credinte sau dependente care v-ar putea purta pe o cale intunecata ce nu duce nicaieri, in loc de a merge pe calea de libertate pe care ar trebui sa pasiti.

Informatiile si procedeele din aceasta carte va vor permite sa va vindecati cele mai profunde regrete, sa va infruntati nesigurantele, sa va imprieteniti cu indoielile de sine, sa va confruntati cu demonii launtrici si sa recunoasteti modurile in care participati la propria auto-distrugere.

Debbie Ford

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau -
Cartea De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau - in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "De ce oamenii buni fac lucruri rele? - cum sa nu fii cel mai mare dusman al tau - - Debbie Ford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretul sufletului pereche - Arielle Ford Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Arielle Ford
19,00 lei
Cele 12 Coloane Ale Succesului - Jim Rohn, Chris Widener Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn, Chris Widener
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala